Elérhetőségek

SOM-TEL Szolgáltató Kft.

Cím: 8900 Zalaegerszeg,
Tompa Mihály utca 1-3. 2. em.
Telefon:
+36704166781
E-mail:
somtel@somtel.hu
Call Center:...

Call Center: 8900 Zalaegerszeg, Kossuth L. u. 7. 4 em.

 

 

 

 Miért minket válasszon


Mert nem szeretne saját telefonos ügyfélszolgálat fenntartásával bajlódni!
Mert professzionális call center partnert keres egy hosszú távú együttműködéshez!

Call center tevékenységünket 2010-ben kezdtük meg, viszonylag kis létszámmal. Napjainkra közel 100 munkaállomással rendelkezünk. Saját fejlesztésű telefonos rendszert használunk, melyek lehetővé teszik a tömeges tárcsázást, a kampányokra szabható adatbázis és operátorlétszám alapú hívási módszert. Minden kampányhoz egyedi operátori felületet kapcsolunk, melyek bármilyen webes felülethez integrálható. A telefonos kampányokat azonnali e-mailes  tájékoztatókkal, sms értesítésekkel támogatjuk.


Tevékenységünkről naprakész statisztikát biztosítunk megrendelőinknek, melyek tartalmazzák kimenő/bejövő hívások darabszámát, a kampány aktuális állapotát és annak eredményeit. Minden beszélgetésünkről egyedi azonosítóval ellátott, rögzített hanganyag készül.


Tapasztalt és magasan képzett állandó call center operátori gárdával rendelkezünk. Kampánytervezésnél figyelembe vesszük, hogy melyik operátorunk milyen területen a legeredményesebb, és a legoptimálisabb csapatot állítjuk össze. Kiemelt figyelmet fordítunk operátoraink rendszeres képzésére, szakmai tréningjeire.


Scriptjeinket rugalmasan és személyre szabottan készítjük el, hogy a kampányt a lehető legsikeresebben tudjuk lebonyolítani. Kielemezzük az első napok tapasztalatait, szükség vagy igény esetén módosítunk a scripteken.


Megrendelőink előre kalkulálható költséggel tudnak számolni, így a kiadások előre tervezhetőek, beépíthetőek az éves vagy negyedéves üzleti tervekbe. Biztosan nem kell plusz vagy extra költségekkel és váratlan kiadásokkal számolnia, illetve nem lesz szükség külső erőforrások bevonására sem.
Vissza az előző oldalra!
SOM-TEL Szolgáltató Kft. - Magyar